Személyi edzők

DOBI ERIK

Sziasztok! Erik vagyok, személyi edző. Nekem a sport, az életmódváltással egybekötve megváltoztatta az életem, hiszen ma már a 40kg súlyfeleslegem nélkül élek!Célom, hogy mindenkivel megkedveltessem a mozgást, és ezáltal mások életét is színesebbé tegyem!Kezdjük el, hiszen a motiváció elindít, a megszokás mozgásban tart!

VARGA ZOLTÁN

Számomra az edzés nem csak egy hobbi, hanem az életem része. Ezt a szenvedélyemet adom bele minden megtartott órámba. A hagyományos súlyzós gyakorlatokat gyakran kiegészítem funkcionális eszközök használatával.

SEBESTYÉN TAMÁS

Sebestyén Tamás vagyok, személyi edző, rehabilitációs edző, erőnléti edző, az IWI fitnesz iskola tanára és a KissLife edzőterem nagyszerű edzői csapatának vezetőedzője. A sport, az egészséges életmód, egész eddigi életemet végig kísérte.

RÁCZ GRÉTA

Egész eddigi életemet végigkísérte a sport, rengeteg mindent hozzáadott a mindennapjaimhoz és a személyiségemhez, ebből szeretnék Neked minél többet átadni és szeretném, ha a segítségemmel Te is átélnéd a sport által mindazokat a nagyszerű élményeket, melyek mára már az életem részét képezik.

BODZÁN BENEDEK

Hiszem, hogy helyes táplálkozással, rendszeres edzéssel jobbak lesznek a hétköznapjaid! Nem csak az alakod fog változni, de kiegyensúlyozottabb és boldogabb leszel tőle! Ha gerinc problémával küzdesz, alakformálásra lenne szükséged, vagy az erőnléteden szeretnél javítani akkor fordulj hozzám bizalommal!

VÁRI NIKOLETT

Egész életemben kiemelkedő szerepet töltött be a sport, tizennégy évig versenytáncoltam, melyet elkezdtem kiegészíteni edzőtermi edzésekkel, az extra fejlődés érdekében. Célom, hogy azon embereknek, akik változtatni szeretnének, átadhassam a sport iránt érzett szeretetemet. Egy biztonságos, jó hangulatú és inspiráló edzés keretein belül szeretném elérni, hogy a mozgás sikerélményekben gazdag legyen.

Aerobik oktatók

POLÁKOVITS FLÓRA
2015 Spartan Fighter training IWI
2015 Személyi edzői képzés (EQF level 4) Fitness Akadémia
2012-2013 Aerobik edzői szakképzés
Hot Iron instruktor
TRX instruktor

HAPP ROBI
Képzettség: Testnevelési Egyetem - Taekwondo Karate szakedzői,
Taekwondo Karate szakoktatói,
Testnevelési Főiskola - Testépítő és Fitness Sportedzői,
Testépítő és Fitness Sportoktatói,
Személyi Edző, Sportpszichológus
Eredmények: 4x Taekwondo Országos Magyar Bajnok
Kyokushin Karate Magyar Bajnok
Shotokan Karate Magyar Bajnok
ThailandPhuket Thaibox Régió Bajnok.

Táplálkozási Szakértők
 

Tigyi Kármen Mercédesz

Tudom milyen nehéz ebben a rohanó világban jól táplálkozni, viszont nem lehetetlen! Segítségemmel kihozhatod magadból a legtöbbet, éhezés és a finom ételek megvonása nélkül. Régebben én is azt hittem, mindenről le kell mondjak ahhoz, hogy elérjem a célom. Pedig ez nem igaz! Sok minden az étel minőségén múlik. Gyere és érjük el együtt a céljaidat, hiszen az akaraterő megteremti az utat!