Személyi edzők

DOBI ERIK

Sziasztok! Erik vagyok, személyi edző. Nekem a sport, az életmódváltással egybekötve megváltoztatta az életem, hiszen ma már a 40kg súlyfeleslegem nélkül élek!Célom, hogy mindenkivel megkedveltessem a mozgást, és ezáltal mások életét is színesebbé tegyem!Kezdjük el, hiszen a motiváció elindít, a megszokás mozgásban tart!

VARGA ZOLTÁN

Számomra az edzés nem csak egy hobbi, hanem az életem része. Ezt a szenvedélyemet adom bele minden megtartott órámba. A hagyományos súlyzós gyakorlatokat gyakran kiegészítem funkcionális eszközök használatával.

SEBESTYÉN TAMÁS

Sebestyén Tamás vagyok, személyi edző, rehabilitációs edző, erőnléti edző, az IWI fitnesz iskola tanára és a KissLife edzőterem nagyszerű edzői csapatának vezetőedzője. A sport, az egészséges életmód, egész eddigi életemet végig kísérte.

Táplálkozási Szakértők
 

Tigyi Kármen Mercédesz

Tudom milyen nehéz ebben a rohanó világban jól táplálkozni, viszont nem lehetetlen! Segítségemmel kihozhatod magadból a legtöbbet, éhezés és a finom ételek megvonása nélkül. Régebben én is azt hittem, mindenről le kell mondjak ahhoz, hogy elérjem a célom. Pedig ez nem igaz! Sok minden az étel minőségén múlik. Gyere és érjük el együtt a céljaidat, hiszen az akaraterő megteremti az utat!