konditerem Budapesten

Nem is gondolnád, hogy ezektől fogyni lehet! (2018.11.09.)

Le akarod dolgozni a túlsúlyodat, netán szálkásodni szeretnél? – Az internet ontja magából a hasznosabbnál hasznosabb tippeket hozzá. Ám a közhiedelmekkel ellentétben nem kell koplalnod! Mutatjuk mit csinálj önsanyargatás helyett! Tisztában vagy vele, hogy a kalória megvonás lelassítja az anyagcserét?

Részletek

 


 

konditerem Budapesten

Próbáltad már a pliometrikus edzést? (2018.11.02.)

Bitang alsótestre vágysz? Robbanékony kezdés, dinamikus izommunka és nyújtó pozíciók váltakozása – ezek az ugrást igénylő gyakorlatok! Mert erősíti az izmok és idegek közti összeköttetést, és rugalmasabbá teszi az izmokat – mert a pliometrikus mozgás során egyszerre nagyon sok izomrostot tudsz munkára fogni! Fejleszti a koordinációs képességet és a központi idegrendszert is.

Részletek

 


 

konditerem Budapesten

Ezekkel helyettesítsd a cukrot! (2018.10.15.)

Mikor a cukorpótló édesítőszerekről van szó, mindenki gondolkodás nélkül rávágja: eritrit és a stevia. Ám az erdőben több fa van, mint az az út mentéről látszik! A legtöbb édesítő mivolta kézenfekvőbb mint gondolnád! Furcsa, hogy az emberek tetemes többségének a tea ízesítésén kívül megáll a mézzel való tudománya.

Részletek

 


 

konditerem Budapesten

Mennyire van kihatással az edzésre a genetika? (2018.10.02.)

Te milyen mércével méred a teljesítményedet? Nem véletlen született az a mondás, hogy minden ember más. Az emberi genetika sok mindent befolyásol, ami alól az izomépítés sem kivétel. De mit is jelent ez pontosan?

Részletek

 


 

konditerem Budapesten

Te tornáztatod a talpad? - Érdemes! (2018.09.16.)

Logikusan belegondolva, talpaink folyamatos és nagyfokú terhelésnek vannak kitéve napi szinten. Tudtad, hogy járás közben a súlyod majdnem másfélszerese nehezedik talpaidra?

Részletek

 


 

konditerem Budapesten

Edzés előtti top 3 energiaforrás (2018.09.03.)

Nem mindegy mit eszel edzés előtt. Ha túl sokat, ha túl keveset, mindkettő az edzés rovására megy. Hogy ne nyúlj mellé akkor sem, ha még kezdő vagy, hoztunk 3 olyan ételt, amit bátran ehetsz edzés előtt! A banános palacsinta gyorsan kész és nem előzi meg nagy macera. Nincs szükséged másra, mint 1 banánra és 2 tojásra!

Részletek

 


 

 


 

konditerem Budapesten

Gépeken vagy szabad súlyokkal edzek? (2018.08.02.)

Egy valamire való edzőteremben el vannak különítve izomcsoportnak megfelelően a gépek, és egy külön részen vannak az egy kezes súlyzók. Ez egy újonc számára nagy könnyebbséget jelent, de hogy milyen gyakorlatot csináljon gépen és mit szabad súllyal, az már nem annyira egyértelmű. Nézzük, mikor mihez érdemes nyúlni.

Részletek

 


 

konditerem Budapesten

Liszt, zsemlemorzsa és olaj nélkül! (2018.07.15.)

Mikor az ember diétázik, vagy csak szimplán saját maga miatt igyekszik egészségesen étkezni, gyakorta falakba ütközik. Cukor cukorba forgatva, minden jól meglocsolva olajjal... Akadnak azonban jól kikísérletezett praktikák, amiknek hasznát vehetjük a konyhában, hogy elejét vegyük a csalónapoknak. Van egy ilyen fortély a rántott sajtra is!

Részletek

 


 

konditerem Budapesten

Fájó térddel guggolni? (2018.07.03.)

Tudtad, hogy az első guggolást vizsgáló orvosi könyvet ’69-ben publikálták? Már akkoriban is arra jutottak, hogy a teljes mozgástartományban végzett guggolás megfelelő végrehajtás esetén nem károsítja a térdet! Hogy is van ez?

Részletek

 


 

konditerem Budapesten

Hozd ki a maximumot a regenerációból! (2018.06.16.)

Ha még nem lenne tiszta: az izom akkor épül, amikor te pihensz. Hogy megtámogasd ezt a folyamatot, akad néhány dolog a tarsolyban. Kíváncsi vagy rájuk? Fejlődsz, de gyarapodásod lehetne látványosabb is? – Hiszen sok energiát és időt áldozol rá a teremben. Netán stagnál izmaid növekedése?

Részletek

 


 

konditerem Budapesten

Válj skorpióvá, ha feszes hasat akarsz! (2018.06.03.)

Ezzel a módszerrel nem csak hasizmaidat fogod munkára, hanem törzsed minden izmát és az egész alsó testedet is! Lényegében egy 10 perces köredzésről beszélünk, ami igencsak felfokozza az anyagcserét. Azért hatékonyabb, mert sokkal komplexebb, és olyan izomcsoportokat is megdolgoztatsz vele, amiket a has napon nem.

Részletek

 


 

konditerem Budapesten

Életmódváltó program (2018.05.16.)

Alexandra 45 kilósan testképzavarral küzdött, depresszióval, és pánikbetegséggel. Édesanyja szüntelen unszolásának hatására elment egy csoportos órára. A mozgás és a társaság megtette a hatását: a lány kidolgozott egy mára népszerű életmódprogramot! Szerette volna, hogy mások is átérezzék a mozgás nyújtotta önfeledtséget.

Részletek

 


 

konditerem Budapesten

Egykezes mellnyomás hatékonysága (2018.05.02.)

Biztos veled is előfordult már, hogy mikor nyomtad ki a rudat, a nagyobb súly alatt valamelyik karod megremegett. Két karra jobban kell összpontosítani, mint egyre – ez evidens. Hatékonyabb lehetne hát egy koncentráltabb terhelés?

Részletek

 


 

konditerem Budapesten

Ezért nem szabad éhgyomorra kardiozni! (2018.04.15.)

Többször hallani az okosságot lent a teremben, hogy sokkal több zsírt égetünk el reggel kardio közben, hogyha éhgyomorra végezzük. Nos, valóban súlyt veszítünk így is, de nem feltétlen onnan, ahonnan szeretnénk!

Részletek

 


 

edzés és étkezés - konditerem Budapesten

Melyik a legjobb hátizom gyakorlat? (2018.04.02.)

Férfiként a hátizom az, ami a legmeghatározóbb tényező a kinézetet tekintve. Te tudod melyik gyakorlatokkal tudjuk a legkeményebben megdolgoztatni? Két gyakorlatot hoztunk neked, melyek nagyon hatékonyak.

Részletek

 


 

edzés és étkezés - konditerem Budapesten

Mi szeretnél lenni idén nyáron, irigy vagy büszke? (2018.03.15.)

Az első lépés, hogy eldöntöd, változtatni fogsz! Mennyivel jobb benyomást keltesz majd, mikor már izmosabbak lesznek vállaid, a karod és a hátad? Mennyivel jobban fogsz mutatni falatnyi sortban, ha szép formás lábaid lesznek és feszes feneked?

Részletek

 


 

edzés és étkezés - konditerem Budapesten

Edzés és étkezés (2018.03.02.)

Nem véletlenül tartják a reggelit a nap legfontosabb étkezésének: olyankor kell bevinnünk a szervezetünk indulásához szükséges energiát, ásványi anyagokat, szerves- és aminosavakat. Tudtad, hogy van, amit egyáltalán nem lenne szabad éhgyomorra enni?

Részletek

 


 

kezdetek - konditerem Budapesten

Így kezdj neki az edzésnek (2018.02.16.)

Senki sem születik kétajtós szekrénynek.
Amelyik esetleg mégis kinéz téged, mert nem deltás (még!) a vállad és esetlenül áll a súlyzó a kezedben, az bizony elfelejtette honnan indult. Ahelyett, hogy elkedvetlenítene, bizonyíts inkább és adj bele mindent az edzésekbe!

Részletek